CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, July 17, 2010

33 : KKK = kata kata kesat

kan aku dah kate
TEKANAN BILA BUAT EVENT BUKAN KITA SORANG PUNYA
susah ok susah kalau bekerja ngn orang yang kerja lambat ni
kalau sume bnde
'lame lg'
'lmbat lg'
agak2la bulan 11 tu lame lg.
tau x macam2 bende nak buat?
tau x in the end aku gakkk yg nak kene watttt
fine la kalau keje ko mmg lambat.keje ko mmg suke tangguh2.
tp tolongla faham bende wedding ni sume bnde ko kene book awal
terutama
KAD KAHWIN!
KAD KAHWIN!
klu kad kahwin pun ko rase lame lg nk kene wat...kwen tu lame lg yakni bertarikh 28 november 2010,fine
nnti kalau ade ape2 masalah,ko wat.
aku xnak tanggung.
ko uruskan.
ko wat.
ko jangan tanya aku.
ko tanye aku,aku jawab xtau je.
aku xtaula weh kalau aku yg terawal nk hntar kad ni
tapi mmg dua tempat kad kahwin aku tanye, dua2 kata klu wedding bulan 11 sekarang ni ko dh leh anta dh.
kan ade beberpa procedures yg kene wat sebelum kad tu siap.
ingat ko hntar arini, bulan depan siap ke?
ok finela sbb ko xfaham.
so?
aku kene maafkan ko ke?
n effect wedding aku?
taik la k.taik.
aku marah.
aku surreder dah wat persiapan sume ni sbb aku susah nk buat bile ade je orang nk against aku.
serius aku malas.
sekarang rasa nk menangis
sebab susah.
susah bekerja dgn orang yang tak faham ni.
susah!
sebab yg beckap tu orang yang nama ade tertera sekali
dalam kad tu

8 nota kecil:

maslina

dear. baik prepare dari skrg. jgn dgr ckp orang orangan itu. sy pun dah mula stress. tinggal 2 bulan tapi banyak benda belum buat semata mata terikut kata "lambat lagi" tu. he.

miss nona

dear...thnx for the comment.
i terpakse kot ikutkan jugak..sbb i kongsi ngn org tu..=(

Meey@

takpe nona, u just prepare for urself early, then by time u nak buat kad tu, u da prepare sume bendakan.just proceed.insyaALLAH, kalau takde pape mslh, within 1 month da boleh settle =)make sure paling lmbt u hantar draft before raya..klu org itu tak mau bg kerjasama, geget dia.haha.i pray for you dear!

missbutterfly

a'ah..mesti tensi kan..samo la dgn sy..sesetgh tu ckp lmbt lg..tp byk kot benda nk buat..at least kita buat awal2 ni nk avoid from keja last minute.ntah la..kena diorg rasa dulu kot baru tau..

gadis jumaat

ai faham... huuu. takpe u, ada dua tempat ai tanye, dia kate dalam 2 hari pun bleh siap? ishk tengok kot.. risau gak ni. 2 bulan lagi, kad ai pon lom siap :D

Nora a.k.a Aira

sabar ek ~ saya doakan moga dipermudahkan segalanya .. Ameen ..!

farahfatihah

dear, baut je..heret je dia bwk g kedai...huhu sabar k..i punya wedding sama ngan u..tp kad i dah siap..huhuhu

miss nona

tnks all..~~ sekarng rase nk berserah je...
sedih+malas nk pk..

nk kawen kene hepi2 kan...xde kad,i gune kad raya je kang.design dh same.hahahaha.

Post a Comment