CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, May 15, 2010

8 : racik racik

perasaan sekarang adalah seperti diracik2 halus.pedih.

tadi g bridal butik nk settlekan hal baju. alhamdulillah dh dapat kaler baju. so td aku try satu baju ni. sbb nk wat design cmtu. saje try klu design tu kene or x ngan aku.

sekali ble try je..rase nk nanges tgk badan sndri.
gemok!
xlawa!
hodoh!
baju yg lawa jd xlawa kt badan aku. T_T

sedih sgt....
mood arini trus down.
sedihnye.


xpela.at least aku sedar yg aku kene wt sumthing.
lepas ni kalau xkurus jugak,xturun2 jugak,
aku nk rotan diri aku sendri.

benci!!

fat and sad

7 nota kecil:

kay kamal

having the same prob..dun b sad,dearest...

miss nona

owh kay..hukhuk.tq=(

NahWaL

yang, its not that bad, berapa bulan lagi nak kawen? berat and tinggi berapa?

tak semua baju tu kena ngan kita. maybe ikot badan. meh i tolong. hehe

miss nona

nawal, i rase u mcm wonderpets.
i ni kire haiwan dalam bahaya la.hehe
berat i 59 tnggi 157.huhu.its ugly to have a pear shaped body.huwaaaa

Durruz

huhu. me almost the same as u. .

xpela, jom senam n diet!

girlfriday

sukenyee cara anda tulis blog ni, lawakkk :)) eh tapi bukan entry ni, i mean entry lain, komen sekali harung je ni :P

tentang entry ini, i feel youuuuu. haritu pun ai pegi try baju lawa2 tibe2 kat badan sendiri cam ampeshhhh. tapi pujuk ati kate, ok, sempat punye diet, sempattt. lantas terus book.

anggaplaa baju tu bakal terletak cantekkk je kat badan nanti! mari menahan godaan makanan untuk cantek huuuu T_T

miss nona

durruz- jom2!hee

girlfriday- tq hehe.kadang2 leh tahan.kdg2 xleh.asek2 ckp dlm hati "besok2.." ampeh btul

Post a Comment