CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, May 26, 2010

12 : problem settled!

setelah berhempas pulas memerah idea,
dan bantuan b2b semua
budi baik dr huda

akhirnya telah membuat keputusan.
tema warne nanti adelah..........
.

.

.

.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.



light yellow+light pink+light blue!!!




yeayyy!!yeayyyy!

mari kita tepuk tangan sama-sama...

kita menari sambil goyang kanan kiri...

hip hip hooray!!
hip hip hooray!!
bergembiraa
knp aku pilih blue sbgai wrne satu lg?
sbb aku bygkan wedding aku nnti cm wonderland.
wah.xleh bla.wonderland tu.
Mr Y siap gelakkan aku pk bile aku mention 'wonderland'
die kate ape tau
'cam fun fair je yang'
pastu aku dpt idea ni sbb ak mmg nk bg cotton candy kt budak2 nnti.
budak2 je.mak budak bapak budak xdpt.
wrne cotton candy pink n blue kn,sweet.
so y not aku gabung kn pink,yellow n blue kn?
pastu,dpt idea blue ni pun sbb lantern yg aku dh beli tu warne pink,biru putih.
sbnrnye ak dh tersalah beli.haha
mule dulu igt aku wrne pink abg aku wrne biru.tbe2 abg aku nk wrne kuning.
so xkn ak nk tmbh lg lantern kuning kn.
gune jela yg dh beli tu.
tu yg dpt idea
the other colour will be
blue!!!


disebabkan aku xjumpe lg gabungan warne ni kt the perfect palette,

maka terpakse buat sndri



gigih x?

nak jadi pengantin kenela gigih.xleh malas.huahua

dh ade idea dh cmane nk gabungkn wrne2 ni..

cm huda ckp nnti sume nk pink kuning,mcm lwn2 plak.

eh rase comel plak warne2 ni.

kan?kan?

akhir sekali,terima kasih kepada semua

dan selamat berjaya untuk aku.!!

goodluck bebeh!


6 nota kecil:

Nurulhuda|Adlie

amik ko, terus confident level up 200% sampai ada biru, miss nona!!!! u ni saiko tau, hehe.. nyampah i! ye ye kuning pink takut, sekali biru mana datang? hehe... eh i ada satu gamba smlm i ada tgk, mmg ada combination, blue yellow and pink, nanti i kasi eh eh.. hehe.. ape pun glad u dan yakin and bulat dengan keputusan...

satu je key dia, jangan lawan2 kan color, tapi lengkapkan satu sama lain, insya Allah lawa.. :)

tak sabar mahu melihat!!

miss nona

hahaha.huda bile i dh yakin sgt pun xboleh.idea mengarut. tp mmg ye mcm fun fair harharhar!
i mmg saiko.pk byk sgt cmnila jd.nnti bg ek combination tu..

maleh dh pk ni.hentam jela..pk2 balik2,dulu pun mane ade org buat hitam for wedding kn?skang dh jd common. so lepas ni pink kuning n blue pun jadi common.sedapkan hati ni.

ayat "jangan lawan2 kan color, tapi lengkapkan satu sama lain"
cm cikgu bg tips periksa owh huda.serius takut.

ElyaElmo

sis....jarang org buat kaler mcm niii kannn.....sangatttt cantikkkk...
elya sukeee kaler2 yang ramai org tak gunee...
nnt nk tiru laa..bleh??ha33
kkidding!!~

miss nona

elya..tiru je.the more the merrier.xdela akk sorg2 je.hahaha.
cntik ek?alhamdulillah~~~huhu..tkut tau wt keputusan

@ty_farEd

yeah..comeL...!! dis combination kaler soooo cute... pink yellow n bLue kaLer...eerr..i cant imagine akceLi ape yang akan jadi nanti.. juz share pic u nanti wit dis kaLer banyak2 ok....~

miss nona

hahahha..@ty. i pun xleh imagine.tp maleh dh pk. blue tu sgt minimum...xleh byk2..
ade terselit2 la blue nnti..

Post a Comment