CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, May 11, 2010

6 : aku si penggubah sambilan

tajuk bajet cm terer sgt kn?padahal.... baru gubah hantaran sndri sekali,dh rase cm terer.xleh bla
ok2,disebabkn aku ni bajet la cm terer dan berkeyakinan tnggi,abg aku pun melantikla aku sebagai pengubah hantarannye yang rasmi. bertemakan warne hijau.

aku pun pk punye pk,ape la design aku nk bg abg aku ni.disamping tu ape bnde yg akn benefit aku secara xlangsungnye?
dan....aku telah dapat idea,membeli benda alah besi kerawang petak empat segi tu.aku pun xtau nk bg nama ape.

antara sebab2 aku pilih design itu adalah:
1.hantaran jd cntik dan tmpak exclusive.kononnyeeee
2.abg aku leh gune time nikah nnti.
3.aku leh gune time nikah nanti.


so nmpaknye ramai org bakal muak dgn sajian hantran dr family aku.haha aku pun xkesah..asalkan jimaat....
ni lah dia bende alah kerawang besi empat segi tu
harga asal,RM 29. disebabkan aku beli 9 ketul,aunty kedai bunga kasi RM 22 satu.
ni plak bende alah mcm bantal yg nk letak atas besi tu. bnde ni aku wat pakai polysterin n span.tiga lapis span ye harap maklum. span tu harge 0.90 satu keping.satu keping leh dpt due segi empat ni.
korg tgk. butang tu mcm xtenggelam sgt kn?ade sape2 leh aja x cmane nk kasi die tnggelam kasi btul2 cm bntal?aku rase kene jahit keluasan besar cket kot sb butang tu pun besar.ntah.nntila aku try n error lg.
ok,yang ni bile si bantal dh masuk dlm besi. harap maaf bantal kurang cntik ye. sbb tu aku main letak je dulu.blum lekat kt polysterin.

aku pun try2la letak brg.kasi nmpkla idea. tu balang aku curik mak aku punye. sbb xtau nk letak dlm ape. daun yg korg nmpak tu la bakal dihias atas besi tu. nnti hntaran dh siap,ak review lg ek.

mmg bajet ah aku ni.

3 nota kecil:

fana

cantik2 kalu pakai fresh flower lagi cantik, : ) jom 4lo me dear

idayusof

ohhh kreatif letak bantal tu. tapi kite rasa, since letak bantal tu kan, x ley letak barang tinggi2 kot. sbb x stabil nnt.

miss nona

fana.. abg saya tiada bajet utk fresh flowers.haha

ida..tula.tu yg kaca tu pun dok pk,mcm mane nk bawak nanti.letak seletep bawak leh x?haha

Post a Comment