CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, May 25, 2010

11 : saya bingung

serius aku bingung. bengong. bengang. n rase cm bengap pun ade.
aku dh xtau nk pk dah ni.
aku xtau ape warne tema utk majlis aku nanti.
arrrghhh!!

aku rase pilih warne tema ni xla ssh mane. tp disebabkn aku bersanding sekali ngn abg aku,payahla cket jadinye.
n kalau warne yg aku suggest tu abg aku setuju xpe gak.sng cket kerja aku n xla timbul entry ni.

tapi....abg aku nak warne pilihan die gak......susahhhh!!
ok nak gado pun xgune sbb abg aku mmg ade share dlm wedding ni yg mana turut mnjimatkan duit aku.terpujuk gak hatiku ini.hee

tapi....sume bende dr warne tema,khemah,favour,kad, n lain2 tu sume aku yg pk..
serius bergegar otak aku ni.

ok.jom tgk ape yg aku dok bsing2 bingung tu.
warne yg aku pilih, rusty pink. or nama glemer cket, pink belacan.
haa... mmg warne cm belacan tu. tp time mentah tula.klau ko pg tgk belacan yg dh jd smbal belacan tu mmg la ko rase pelik

ni cth wrne pink belacan.

pic credit to nurul fathiyah


dan pilihan warne abg aku plak adelah....jeng jeng jeng.






warne kuning.ni mmg baju yg die akn pakai nnti.tu tgk siap dh fitting tau...
baju ni mmg cntik..aku pun suke tgk. tp cemane ek aku nk kasi match ngn kaler aku..huhu

bile digandingkan, aku cube letak sebelah2..jadi la rupe cm kt bwh ni.fathiyah maaf saya crop2 pic awak ek.mitak ijin ekkkk..^_^"

eh bile aku imagine mcm plek due kaler ni.tp bile dh letak tepi2 cmni,mcm cun plak.haha.ke saje sedapkan hati wahai cik nona?

ok2.dah.berangan tak sudah pun tak gune. skang cmane ni...ape wrne khemah aku nnti ek.serba serbi putih ke?kire xde layer due wrne tu. mmg putih je layer tu.kene ke ek?


or lagi satu idea,yg diberikan rakan sehati sebaik sejiwa secantik aku.cik nisa.die bg idea soft pink n soft yellow.bleh bayang?bleh bayang?xleh ek?yela...aku kasi la cntoh.tp cntoh khemah xdela.cntoh warne jela.

ak xtau la ni tangki apetah.tp kire okla asal ko leh bayangkan kn

ok.aku dh bingung balik.

tolonglah sudi bantu

huhu

8 nota kecil:

Xora

saya juga buntu.. tapi saya suka gambar tiang, gambar last sekali itu! oh ya, wedding saya, saya pakai kuning dan adik beradik pakai pink. cam tiang tu la kot nanti rupanya?

miss nona

xora..awk suke ek gmba tiang tu?hee mknenye cntik la kn...=)

~Ayu BnSyg~

Dear pki pink belacan dear. Saya tunang dulu pun saya pki pink belacan jgk. One more thing, I would like to exchange link please. Thanks :)

miss nona

ayu..saya mmg pakai pink belacan nnti.tp xtau khemah nnti nk wrne ape..huhu.klu letak pink,nnti abg saya tu mcm diketepikan plak..

baik.kite exchange link!

@ty_farEd

heheh..memang penin... kalao nak mix n match wit family tak per.. n ngan pengantin dan pengantin jugak.... adeeyy lar...
rusty pink tu cantik...!! but baju yang kuning tu pn i suker..!!! hehehe..sajer bikin u lagi penin... ;p

miss nona

hahah @ty_fared.mmg u tlh mmbuat i lg penin.
huwaaa.....cmane ni.peninnn

NahWaL

i think its ok la nona. nampak soft and very nice. ramai orang buat trend ijau dan pink. sebab it compliments each other, soothes the eye. kalau hijau neon dan merah tu lainla, memang nak bakar mata haha

miss nona

nawal.gee thanks! skang dh sejuk hati cket.klu x,mau gugur rmbut ni

Post a Comment