CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, October 29, 2010

50 : veil.veil.veil.

eh eh eh. rajin plak tuan blog buat entry due tiga hari ni eh.
ni sume gare-gare tuan blog dh kaget tahap cipan sampai semalam aku xboleh tido dok pk ape jd ngn hari nikah aku sbb everything sempoi je dr top to toe.


baru aku terpk, sempat ke aku cr veil aku nak tu.
sempat ke aku cr tudung aku nak. then, aku terpk lg, tudung aku nak nnti xkan kosong je. dh la aku nk pakai shawl. susah nk cr shawl putih ade beading2.


sedapkan ati, nnti accesories ade xdela kosong tudung tu.
kan.kan.kan.

tapi tbe2 terpk, accesorries ape yg ade?


then terpk lagi. serius aku mmg byk pk last nite. sume dtg bertimpa2 berduyonnn~~ tiba.
aku terpk, nnti kaftan tu aku pakai inner kan. so nnti bile sarung cincin n fokus kt jari.
nampakla pergelangan tgn aku tu kosong je kan. mane ade pape kt inner tu.

klu baju nikah, ade gk beading2 ke ape kn.


sudah!! aku dh xkeruan. ape plak aku nk buat ni. aiyoyoyo!!

then, aku pk lagi. kt bahagian leher baju tu kosong. xke nmpak mcm kosong sgt aku dihari pernikahan. ko nikah koboi ke? T_T


owh. lupe eh cite. baju nikah dh settle. pilih kaftan 1st tu.
nseb bek ade stock lagi.

yg ni haaaa



nak veil yg ala2 mcm ni. owner pic ni beli kt naninani(bukan nama sebenar) veil pndek mcmni. n harga die RM 350. yg byk beads RM 550. huh.xmampu aku.


bila pakai, akan nmpak mcm ni dr belakang

mane nk cr ye? selain di naninani (bukan nama sebenar).
ade tak?ade tak?

9 nota kecil:

K.I.N.A

wah..kina tak sangka harganye semahal ni..cuba try cari dekat SACC mall 5-7nov nanti..hehe..sempat kot...;)

Cik Belle

tempah dekat kak hawa, koleksi vispera. InshaAllah, harga ok. =)

miss nona

kina- pameran pengantin ek?

cik belle- koleksi vispera kn dlm cuti until end of nov.

cik senah

ermmm.. apa kata try tempah kat www.beautyandthebeads.blogspot.com

p/s: cik senah tgkk.. hasil kerja tokey blog nie pun leh tahan lawa.... :) try cuci mata kat blog tue naa..? kot2 ada yg berkenan di hati kaa.. :)

CikSyafa

hye my dear, blogwalking...cuba try ni http://www.myhannah.com.my/blog/

hopes it helps...

btw i linked u ya ^___^ salam b2b

miss nona

cik senah- klu tempah veil pun boleh ke kt die?

cik syafa- thanks!i dh tgk web die. n luckliy its in shah alam! thnks a lot syafa!

Sya Sakura

kawan sy engaged pakai tudung + veil myhannah.. lebih kurang mcm ni jugak.. cantik! :)

Meey@

miss nona: veil yg biru and pink tu, dari jenis kain ape yer miss nona?jojet?chiffon?kalau nak DIY boleh tak?hahahahaha."gile sume nak DIY.mcm mustahil aje" (berkata pd diri sendiri <_>)haha.

miss nona

sya - yeke? ni yg berkobar2 nk pg myhannah ni. tp cm tkut je die xleh siapkan.

meeya - rasenye chiffon tu. tp i xkisah pun,jojet pun boleh. asalkan nk nmpak cmtu.

wahh! lg 24 hari mmg mustahil DIY! tp snbrnye sy dh diy veil panajng. just rase mcm xkene je

Post a Comment