CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, October 19, 2010

47 : saya takut ok.

sesungguhnya perasaan ketika ini berdup dap dup dap
mandi tak basah
tidur xlena. tipu
makan xlalu. double tipu.

ok tp seriusly aku rase mcm xtau dh nk wtpe utk 28 nov ni nnti.
rase cm dh xtau ape yg xsiap ape yg dh siap.
rase cm lost gile.

takut xyah ckpla.
rase takut cntikla.
takut baju ketatla.
takut bunga tgn xlawa la.
takut kasut xdpt cr la.
takut itu.takut ini. pasal inai xmerah pun aku takut. over kan?


belum cmpur lagi takut pelamin nikah xsiap.
takut bilik xcntik mcm diimpikan.
takut kek xde.
hahaha. byknye takut. org happy bile nk kawen. bukan takut la wei.

eh uols sume xtakut ke?
ke aku je yg takut mentakut ni?

4 nota kecil:

Miss Byo

miss nona..same la kite...saya nye wedding 1 week b4 awak nye tau...ngah dupdap2 nieh..memang rase cam sume tak complete pon...rase cam tak cukup mase jek..heeee..tapi tak sabar pon ade gak kan..

iedayah

dear...bukan stkat takut..da mcm 3 in 1 da ni prasaan ni.risau ad,xtntu arah ad,serabut pn ad dear..huhuhu

Diebalychouzz

jgn terlalu fikir sangat, kalau terlampau fikir tntg semua tu, muka kita mmg npk tak ceria, mula2 sy pn risau dengan semuanya.. at d end, sye langsung taknak fikir sangat.. tp alhamdulillah lebih dari yang saya jangka.. yang penting dear.. dont think too much.. berdoa je.. insyaAllah semuanya akan ok ;)

miss nona

miss byo - itu sudah semestinye!rase nk cpt2 setel sumenye.

iedayah - huhuhu...betul. serabut kan~~

dieba - thnks dieba. sejuk cket ati.hehe

Post a Comment