CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, October 28, 2010

49 : update yg xupdate sangat

apabila hanya tinggal 3o hari sahaja lagi, kaki rase mcm xjejak bumi kau tau.
nak berlari je rase.

tapi lari2 pun xtau ape nk buat. cm xtergapai tgn dah.
aritu kt sekolah smbil tnggu masuk klas, aku wt la list ape bnde yg belum settle.
carenye, aku membayangkan situation nikah dr A to Z n pk ape yg xde. ape yg perlu.

utk majlis sanding pun aku bygkan. siap membaygkan aku berjalan lemah gemalai dan bayangan turut mengezoom kat kaki pengantin.
toinkkk! kasut belum beli!


list aku mengganas hingga ke angka 43.
amek kau. byk lagi bnde belum setle.
segala tok nenek bunga nk hias bilikla.pelaminla. meja mekapla, sume belum beli.

n still belum decide or dgn lebih tepat, xtau mane @ sape nk pakaikan aku inai. blum book mane2 tukang pakai inai utk buat inai berukir.
xde kang, aku pakai biase je. malas dh pk.

mcm2 lgla yg belum settle.
n...
borang nikah aku belum settle tau!! haha. booking tok kadi dah. tp belum dpt kebenaran nikah.

ape lg ni yg xsiap.
mcm2la. nk tulis pun dh xtau.



ala, aku tulis je lebih. tp still melekat dpn fb gak.
poyo.


4 nota kecil:

anaztasias einz

saya pernah kena tipu dengan tukang buat inai. dia akta pandai buat.rupanya tak pandai. buruk. serik !

miss nona

yeke?kene berjage2 ni. adekah ianya hint bahawa saya patut pakai inai sndri je?haha

eh thnks tau. sbb mmg xterpk pun klu tukang buat iani tu tipu

iedayah

dear..if u rajin n feel free.u blh g jln tar..kt sn ad org ukir inai tepi2 jln.i da tgk rmi b2b yg g sn tuk berinai dear

miss nona

thnks iedayah! tp nnti i kene g jln tar sehari sebelum majlis la ek?huu semapt ke...=(

Post a Comment