CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, June 23, 2010

20 : bilik tidur

bilik tido aku ni kecik je. mak aku ade gk sarankan pinjam bilik die sementara ni sbb bilik die besar cket n ade bilik air.
sngla ak nk mandi mande bersama suami.haha
tp aku xnak sbb malas nnti nk angkut2 balik katil bagai naik atas.
sape plak yg nk angkat tu.
n proses mngemas tu sure makan mase n end up berbulan2.
lgpun bg aku lg sng kalau bilik sndri.semua hiasan tu dh xpayah nk cabut2. n sbb tu jgk aku pilih nk deco bilik sendri. tanpa upah orang wt.
jimat pun jimat.
xla jimat sgt sbnrnye klu mcm2 bnde ak nk letak.
.tp at least bnde tu terus jadi milik aku nnti.
bukanlah hanya sewa.
so,untuk bilikku nanti. aku dh idea cket2 cmane nk wat.
ak nk cm dalam pic bwh ni. bntuk bilik pun same je.kedudukan pintu,tingkap,sume same je.

untuk langsir,cm aku ckp aritu. aku dh beli dh.
purple gelap cm pic ni jugak. tp lain cket.
aku mmg nk copy paste je sbb dh berkenan sgt2 tgk pic ni.
langsir putih tu pun akan ade nnti.
tp cntik or x,xtaulah aku.
mybe kalau bilik ni 5 bintang. aku punye nnti 2 bintang je kot...



suke tgk bantal2 ni. tp bilik aku nnti xla warne cmni.
ubah cketla colour tu ikut kesusuaian warne.
tp cadar, for sure warne putih.
side table,selalu kite dpt satu je kan kalau beli set?
kalau aku nk due cmane plak ek?
nk tolak ke side table tu n cr lain?
or beli lg satu yg sebijik ngn yg ade tu. bole ke cmtu ek?

side table ni bulat.comel.

hiasan ats tu pun letak bunge cmni je dh cukup.kan?mybe tmbah la lg frame ke ape. tp xyahla kot.cm jd serabut je.

nk letak lampu lg.

baik letak lilin...lomantik!

byk sgt dh plan aku ni.berjaya atau tidak.

takottt.

8 nota kecil:

Durruz

simple tapi ada class ghitu. cantikla..i pun kena cari sample decoration bilik bersaiz kecik..tp nk nmpk cm besar.hihihi...

miss nona

hihi..u yg i slalu tgk eric kan.die kate klu nk bg siling tu nmpak tnggi n bilik luas,wt langsir dr atas siling instead of dr kepala tngkap je

Nurulhuda|Adlie

miss nona! hihi, eh takde la email u, salah antar kah? bab bilik, i lagilah pathetic, bilik kecil aje and later la pas kawin i reveal camne rupanya, but mmg deco minimalist sangat2la.. :)

gamba dlm entry u sangat helful, cos i punya pun tetiba jadi ala ala gothic camtu walaupun i tak plan, wuwuwuwuwu..

.:Mrs. Engineer:.

yakin boleh...he3...

@ty_farEd

series sangat cantik kaLo u buat biLik pengantin u macam nie..!! moden..romantik...n gojes..!! i suker biLik macam nie... ooww... tak sabar nak tengok biLik panten u nanti...~

farahfatihah

practice make perfect!!! caiyok2!!!

@LiN

sangat cantik. boleh kah saya tiru? hehehe.
http://2oktober2010.blogspot.com/

miss nona

huda- lorrr salah anta ek?hahahha.nnti i anta balik ek.sorryy!!

heee..ni pun angan tak sudah ni huda.nk implement,ketaq lutut cek ni ha!

yanie-heee thanks yanie!semangat2!

@ty- niat dihati mmg nk sgt cmni.tp nntikanlah rupenye nnti ek?ntah2 xcntik pun i wat nnti.hekk
tp bilik ni mmg gojes gile kn?eric punye hasil.

farah- thanks farah!

@lin- boleh sajahhhh~~

Post a Comment