CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, June 22, 2010

19 : angan-angan

malas rasenye nk tido.
sebab tido mcm membuang mase. tp kalau buang mase dr pagi smpai tghari n matahari pun dh terpacak,ok la.

aku tgh berpikir2 akan design baju nikah nanti. rase mcm nk wat kurung moden je.paling senang paling simple paling comel dihatiku.
tp bile mata dh ternmpak2 design2 abaya....rase mcm lebin cun plak klu pakai.


mendidih hati ni tgk.rase cm nk beli sekarang jugak.

yg ni RM 450



imagine klu wat warne putih cream or wrne ape2 la yg lembut ikut
theme masing2.
wahhh vavavuummmm!
harga baju2 ni pun not bad.kre okla..mcm same je klu kite beli kain n upah jahit.



ade lg satu warne pink yg aku suke.
comel kan?
RM 480





dan lagi satu.
yg ni suke tgk wrne die.


RM 350



sume baju2 ni boleh didapati di http://www.myolaya.com/

tp sekarang pun dh byk dh org jual style kaftan2 ni.kt facebook dh mule ramai.so aku rase fesyen terhangat raya ni adelah kaftan.

yg ni xsilap,RM 99 je.

ade orang jual kt fb

tp actually kaftan cm atas ni ni kite jahit sndri pun bole kan. bg je design suro tailor jahit. xpun jahit sndri. lg best.

tp klu aku, beli je kot.cpt cket dpt pakai.aku kn penuh sifat xsabar.heee


7 nota kecil:

Xora

cantik ye baju2 tu!

@ty_farEd

siyes baju hitam beaded tu sangat cantik n glam..!! n kaLo warne puteh sure begande cantik n gLam nyer..!! :)

miss nona

xora- tulah kan xora?rase n beli je.haha

aty- tp xde wrne puteh la aty..huhu

iedayah

wowowo..sgt cantik baju2 tu sume..

miss nona

iedayah..tu yg rase mcm nk kaut tu.hehe.nnti i link u blk

ElyaElmo

nk tau takk..elya pun suke baju ala ala style abaya ni...
ingat nk buat jugak baju nikah ala ala lmacm ni...nnt leh pakai balik kannn....:D

miss nona

yeayyy.same!
jomla elya.wat cmni.hehehe.

Post a Comment