CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, August 24, 2010

42 : cut cut cut

makin dekat tarikh, makin aku malas nk wat preparation.
makin aku rase nk cut mane yg xperlu.
makin tebal perasaan
"ahh..malaslah.xyah r wat"



tulah dinamekan angat2 taik hayam. berangan kemain.last2 kelaut.
aku la tu manusia yg bersifat demikian.
aku rase mcm dh byk bende aku cut ni. just pk nk lepaskan kawen ni je. n enjoy.haha
serius perasaan malas menebal2.



2 hari ni berdikusi dgn cik nisa merangkap pengapet. tntang kek.
rase2 cm malas nk ade kek. leh x?haha xleh eh. gile kau.
aku ni cmnila,bile aku dh malas nk carik,trus aku cmpak je bnde tu xnak buat dah.
lantaklah kau.
same jugak mcm hal videographer. aku rase aku dh jumpe dh yg aku nak. suke tgk video die wat.
tp sedih. die xwat utk nikah je. die kire sehari trus.
aku google2 yang lain. tp xde yg berkenan yang menepati bajet aku.
maklumlah,bajet rendah ye beb.
selepas aku malas nk cari lg, aku wat keputusan, malas.
ye.aku malas. xyah adela.



dan juga bab photobooth. punyela aku semangat ko nk buat tu. siap dh nk g kedai papan.
tapi disebabkan beberapa perkara yang nanti aku rase bakal menimbulkan rase tak puas hati sesetengah pihak, aku rase xpayahla buat.
Cut lagi.


sebenarnye segala keputusan ni pun sebab aku rase masa dah singkat sangat. aku rase mcm xcukup tgn nk buat semua. gile byk lg bnde aku xwat ni.
stat dah emo.


tgk wedding ticker tu! xbrape hari je nk 2 bulan.
2 bulan tu sekejap je kauuuu!!
dah2.daripada aku melalut2 kat cni, bek g wat keje.
ok.sekarang juga saya wat.




haha tipulah tu. jap lg aku nk tido.bye2.

6 nota kecil:

Nora a.k.a Aira

samala kita..nora yang 7 bulan ni pun malas juga dah rasa huaaaa mana sindrom rajen tak datang ni huhun :((

.: an :.

videographer= try tgk ni

http://www.myshotswedding.com/
(best sb blh wat cinematogaphy. but depands on ur budget)

www.wiravisuals.com/
(wira ni br wat freelance. sblm ni die dah prnah join manggis & dinawedding. skrg ni die ad wat promosi. blh gak tgk dinawedding website utk tgk hasil kerja wira)

bg an, ni antara OV yang suka teknikny.~slow motion~ hrp blh mmbntu =D

mysarah

kalau plan betul2 mesti boleh ;)

gadis jumaat

haih... so true, makin dekat makin malas nak buat ape2, jadik kejung, jadi idle. hari2 balik keje tengok tv sampai tido huahuaaa. takpe, mari kite setelkan mana wajib laa ye? after all, macam turn off bile pk, persiapan bagai nak rak tapi bendanya kurang sehari je. sebelum ni pon tau tapi tetap nak beria-ia jugak huahua.

jangan tensi-tensi ye... we all understand!

sharifuddin N shakina

aja-aja fighting!..xpe..last minute pn masih ad masa..:)..

miss nona

nora - lame lagiii 7 bulan!huwaaa i takotttt T_T

an- thanks!nnti i usha ek. wira tu i dh tanye. die xleh wt utk nikah i jek.huuuuhuuu

mysarah- huhuhu hopefully~

awek jumaat- kan kan?cm kejung je otak ni xleh pk. nk kawennnn!tp xnk pk.haha boleh?

SnS - thanks~

Post a Comment