CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, August 21, 2010

41 : stand lamp kini milikku

igt lagi aku cite pasal stand lamp RM 59 yg aku nk beli tu?
haaaa..dah beli dah siang tadi.
3 kali kau aku pg kedai ni.
hari ahad aku pg, die kate xpasang lagi kan.die suro dtg ari khamis.
so ari khamis kitorang dtgla..die kate
]
"aiyo. sudah habis jual la. xpasang lagi. dtg besokla."
okla, dtg besoknye.
besok (jumaat) dtg.. die kate
"alamak. belum pasangla. lupe lupe.besok betul u dtg,mesti ade."
eh eh. ko tau aku puase ko sajela mencabar aku kn.
Mr Y rilek je leh gelak2 time ni. aku dh menyinga dah.
klua kedai lom ape2 Mr Y dah ckp "saba...saba..besok kite dtg"
haaaa tu nmpaknye muke aku mmg dah betul2 cm singa la tu. belum mengaum die dh tau aku panas hati.
bulan2 puasa ni kedai tu mencabar plak kesabaran aku.
tadi, pg..wahh dh ade display brg2 sale depan kedai.dah ternampaklah oleh aku lampu tersebut.
muke xsinga dah. excited nak beli.
trus snap dlm gambar curik2.


yg lampu putih tu lawa gk kn? tapi aku nak yang hitam tu.

tapi design yg aku nak yg cmtu. die ade dua design. yg satu tu cm bunga kecik2. aku pilih yang daun.
ade gk usha kedai lain. harge dorg letak RM 79. ade satu stand lamp bercorak damask pun RM 79. klu xdpt yg ni, mmg aku plan nk amek je damask tu.
xdapat DAmask. DAun pun jadila.




inilah rupenye lampu tu.
sape yang berkenan leh la ke Avalon.
bagi yang berada die kawasan klang,
kedai lampu Avalon terdapat di sebelah JJ bukit tinggi.
pasni tinggal nak beli lampu meja je. pastu stop dah bab lampu2 dalam bilik ni.
kang ade yang kene sebat kang. hoho
chadelier aritu yg beli kt nyonya dh siap pasang dah kat bilik
tadaaaaa~!!





















8 nota kecil:

NahWaL

miahahaha. mek,chandelier tu sebijik aku beli for rumah kat JB/. cantek kan? haha . kembang aku tengok time melawat umah kat jb haritu, LOL.

Meey@

cantikkkk!!ada lg tak?haha.

masmOna

alalaa..cantek!berangan2 nk jugak satu lampu camni. nk deco bilik wee-day nnt huhu. klang cam jauh sgt je.ikea ada kan? huhu

Nora a.k.a Aira

waaah look klasik hehe =)

mysarah

wow bilik kaler merah! i loikee

miss nona

nahwal. sebijik ek.hehe sekapal la kite.

meeya- rasenye ade byk lg. g la terjah

masmona- ikea ade rasenye mas. cube tgk. i beli ni sbb murah.heee

nora. thanks! hehe

mysarah- heee i loike it too! tp pasni nk tukar dh cat bilik tu...huhu

Durruz

wahaha...cantekk... x sesia dtg smpi 3x. beshnye dah beli lampu. i nanti bilik pengantin pakai aje lampu yg ada kot.

phewww..xlarat nk fikir dah. hikhik

miss nona

durruz, i ni gedik je lebih. tu yg byk sgt lampu beli.haha

Post a Comment