CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, August 5, 2010

40 : kasut nikah?

segan plak nak tanye.
tapi mmg kene tanye sbb xtau.
ermm.
ermm..
bile mase kite pakai kasut nikah ek?
time duduk tu pakai kasut ke?
aku nikah kt umah je. so xde perjalanan ke masjid yg memerlukan pakai kasut.

13 nota kecil:

Nora a.k.a Aira

hehe nikah kt umah tapi pas nikah mesti ada tgkap gmbr skit kan , kawan nora nikah petang pastu dia bergambar sekejap dgn baju nikah di luar rumah dia pakai la kasut tu hehe. apapun terpulang =)

miss nona

hehe nora...dr aritu terpikir tau. kasut nikah nak watpe.haha

mysarah

same goes to me. nak buat apa kasut? haha. biasa org guna masa kluar rumah for tangkap gmbr or kluar jumpe guests

miss nona

haha mysarah! i segan kot nk tnye soalan ni.hehe

Cahaya

hai nora..dl sy pun tertanya2 bila nk pakai kasut nikah.. ada kawan bgtau pakai ms ambik gmbr lepas nikah.. Sy nikah malam kat umah..last2 ambik gmbr sekejap je, xpakai pn kasut tu..hehehe:-)

Xora

kasut nikah tu guna utk tangkap gambar out door lepas nikah. tak pun, recycle kasut yg sama utk sanding/ bertandang.

@ty_farEd

waktu nikah i pakai jer ape kasut yang ade..
terpikir kot kalo i kene nikah kat mesjid.. so.. OP akan sentiasa amik gambar kite.. n top to toe die akan credit taw..huhu.. tapi.. tak lar sampai dalam mesjin or atas bantal even kat dalam rumah.. so..jangan risau key... kalo ade bajet ley jer beLi sepasang.. but make sure.. u akan pakai kasut tu bukan hanye tuk sekali tu jer... :)

|Liyan|

hurm, betui.. kasut nikah utk tangkap gambar. tapi tangkap gambar pastu dah tak pakai kot.. camne pon kena beli gak..... huhuhuh..

miss nona

cahaya - hee. u hai nora ek hai i ek.hehe
tu yg i dok pk2 tu..perlu ke kasut nikah. kang xpakai kang

xora- kite pk cmtu la. beli satu jekasut yg leh guna time nikah n sanding besoknye

aty- hehe.rasenye beli je yang boleh pakai time sanding n sterusnye leh pakai g sekolah.

liyan- kene beli jugak la kan dear..hohoh~

farahfatihah

klau mcm tu xpayah..jimat kan? i still kena cari gak sbb nikah kat masjid huhu

miss nona

cr sekali leh pakai time sanding xleh ek farah?ke u dh ade kasut sanding?

ElyaElmo

miss nonaa...klo kt umah toksah pakai kasot yee...hek3...nnt klo nk buat photo shoot..perlu kan kasottt :D
klo nk sempoi..tak payah pun takpee...klo nak pun cari jee..yg ala ala kadarr jeeee..ikut bajet u..
skang tgh sale.!!~

miss nona

haha! aje giler i pakai kasut dalam umah tu kang.
elya kasut elya tunuk tu cntik!

Post a Comment